Joulun tähdet ja kyntteliköt

Tähdet ja kyntteliköt ovat löytäneet paikoilleen jo marraskuun puolella, viimeisin aarre tällä viikolla. Tänä vuonna moni valkoinen on vaihdettu kunnon punaiseen tai muuhun lämpimään sävyyn. Joulun värit saavat näkyä!

Olohuoneen ikkuna on sen verran iso, että laitettiin siihen tänä vuonna kaksi tähteä. Meillä on tuplatähdet ensimmäistä kertaa ja hyvin näyttää mahtuvan, eikä näyttänyt uloskaan ihan överiltä.

Tätä isoa kynttelikköä ihailin Elloksella jo aiempina vuosina ja kun jälleen siihen törmäsin, päätin tänä vuonna tilata. Tilaus tuli tällä viikolla ja tämä on minusta niin ihana! Vanhanaikainen, joulunpunainen kynttelikkö, jossa on vihreitä ja valkoisia koristemaalauksia.

Olohuoneen ikkunassa kaksi samanlaista paperitähteä on hieman eri korkeuksilla. Valkoinen on niin kirkas, että tähdet ihan valaisevatkin.

Oranssi tähti on makuuhuoneessa. Virallinen väri on ruoste ja ajattelin tämän ensin olohuoneeseen. Tumma väri tekee valosta kuitenkin niin himmeän, että sopii meillä paremmin makuuhuoneeseen.

Ruskea tähti on ruokailutilan katossa. Ihan ilman valoja, muuten vaan ilahduttamassa. Taisin vähän hurahtaa tähtiin! Ikkunassa näkyy kranssi, jossa on valot.

Valkoiset kyntteliköt on vaihtuneet tänä vuonna punaisiin. Keittiössä ja toisessa huoneessa on samanlaiset pienet kyntteliköt, joihin olen laittanut mansetit aiemmista.

Tähdet ja kyntteliköt olen löytänyt Clas Ohlsonista tänä vuonna tai jo aiemmin. Ruskea tähti on Seven Artista.

Viime vuoden valkoisemmat valinnat voi katsoa täältä: Valopilkkuja pimeyteen