Ohjelmanumero Luuranko kaapissa

Onko teillä luurankoja kaapissa? Meillä on! Halloween-juhlissa (Halloween-juhlat) oli siis yksi ohjelmanumero, jossa etsittiin vihjeitä ja lopussa odotti palkkio.

Sopivalla hetkellä aikuinen antoi lapsille kirjeen Joltain, joka on piilossa, eikä kukaan ole häntä vielä löytänyt.

Vihjeet johdattivat eteenpäin aina seuraavalle vihjeelle, kunnes lopulta päädyttiin vaatehuoneen ovelle.

Kop kop kop.
Salasana?
Onko kaapissa luurankoja?
On täällä! Avatkaa ovi!

Vaatehuoneen oven takaa löytyi aikuisen kokoinen, puhuva luuranko!
Hän jutteli lasten kanssa ja kertoi, että oli alkanut leikkimään piilosta silloin, kun dinosauraukset oli vielä lemmikkejä. Keksi liian hyvän piilon eikä kukaan häntä löytänyt; teki vahingossa aikahypyn vaatehuoneeseen. Ja tässä odotellessa kerkesi luurangoksi muuttua.

Onneksi lapset hänet löysivät ja viimein hän pääsee poistumaan vaatehuoneesta omaan aikaansa. Luuranko antoi lapsille palkkioksi pikkupussit, joista löytyi mm. pienet taskulamput syksyn pimeitä varten.

Luuranko oli vähän jännittävä, vaikka ääni olikin tuttu. Etenkin pienin lapsi kävi monta kertaa ihmettelemässä ovella myöhemmin, Ohhoh, ja piti tarkistaa mitä kaapista löytyy. Onneksi hänkään ei liikaa pelästynyt, niin juttu pysyi jännän tasolla.