Wanhanajan Joulun tunnelmakodit

Katselin kaupan hyllyllä joululehtiä ja tähän ihastuin; Wanhanajan Joulun tunnelmakodit.

Lehdessä on jouluisia koteja Suomen lisäksi mm. Saksasta ja Tanskasta. Kauniita kuvia ja pikkuideoita.

Miten ihanan vihreät laatat uunissa!

Kuvan sävyt viehättävät muutenkin tänä vuonna, valkoista, puuta, vihreää ja ruskeaa, luonnnonmateriaaleja. Jos joulun laittamisen haluaa aloittaa ajoissa, voi sisustaa ja koristella näillä maanläheisemmillä sävyillä, jolloin jouluntuntu on hieman kevyempää mutta silti ihan läsnä. Punaista voi lisätä myöhemmin mukaan, lähempänä sydänjoulua.

Voi olla, että vastaavia kuvia voisi bongailla netistä, mutta itse tykkään paljon myös perinteisistä paperilehdistä, joissa tunnelma on käsinkosketeltavaa. Olen laittanut talteen joululehtiä aiemmilta vuosilta, koska niitä on niin ihana selata myöhemmin. Samaan talteen pääsee tämäkin lehti, aiemmat siellä onkin jo. (Kaikkien aikojen Joulu, Kahvitauon kruunu saapui!).