Halloween-juhlat

Vietimme eilen Halloweenia jo hieman etukäteen, syysloman päättäjäisiksi. Ensimmäiset pienet kaverijuhlat sisätiloissa sitten koronan alkamisen ja kylläpä oli kivaa!

Syksyinen, aiemmin saatu kukkakimppu kruunasi pöydän.

Eikö olekin hauskat pillit! Luurangon saa irti ja mukana tuli puhdistusharja, jolla pillitkin voi tiskailla uudelleen käyttöön. Ostin nämä Tigerista.

Idea juhliin lähti teema-askartelusta ja melkein kaikki koristeet askartelimmekin itse. Muutaman ostin valmiina täydentämään kokonaisuutta. Kuvassa keittiö valoisan aikaan, vieraita odotellessa. Etuvasemmalla vieterin päässä roikkuu Hämäkäk.

Valonauha risteili katon poikki luomassa tunnelmaa. Pyörivät kummitukset teimme itse (Paperikummituksia) ja etualalla olevan pääkallotyypin löysin Tokmannilta. Koristeessa on vain pääkallo ja rautalankakädet, päällä harso. Käsiä voi helposti taitella eri asentoihin, leijumaan tai vaikka yhteen eteen, jolloin koriste on kammottava hiippailija.

Hämähäkit askartelimme ihan ensimmäisenä (Hämähäkki ja Hämäkäk) ja he pääsivät tarjottimella hyllyn päälle. Pesään lisättiin valolanka ja Halloween-suklaamunista löytyneitä tekohampaita.

Valolangassa roikuvat lepakot tehtiin aiemmin tällä viikolla (Lepakko ja Hedwig) ja kuvassa Hedwigkin leijailee kun tarkasti katsoo.

Paperinen luuranko on Tigerista. Kiinnitin suoraan jesarilla kaapinoveen, niin ei tarvitse huolia pysyvyydestä. Ihan passeli koriste tuo teippirastikin. Pikkuluurangot ovat ihania ylläreitä vierailta.

Tässä vielä keittiö iltahämärässä juhlien jälkeen. Meillä oli yksi ohjelmanumero, joka liittyy tuohon kaappiin, siitä lisää myöhemmin. Nukkumaan mentiin väsyneenä ja hymyssäsuin, oli tosi hauska ilta!

3 Replies to “Halloween-juhlat”

  1. Hienoja kuvia Halloweenista! Ja askarteluista katossa ja muualla. Varmaan kivaa upota näihin juttuihin ja ihan omaan maailmaan!

Comments are closed.