Wanhan Villan tunnelmaa

Jouluttajan must-kohde on Weiste Wanha Villa, myymälä joulukoristetehtaan kupeessa Helsingin Pukinmäessä. Pidän vanhoista taloista, joten nautin jo pelkästään narisevasta ovesta, kaakeliuuneista ja ruutuikkunoista. Talon huoneet on täynnä eriväristä, rauhallista ja iloittelevaa joulutunnelmaa, punaista, sinistä, vihreää, pinkkiä.

Vierailin myymälässä keskellä päivää ja tein monta pientä löytöä, myös joulutaloon. Alla muutama kuva pitämistäni kohdista.

Tontut uunin edessä. Vasemmalla pilkottaa herkullinen kuusi, koristeina donitseja ja pehmisjäätelöitä.
Salista huoneeseen ja toiseen. Takana näkyy pallokärry.
Erkkerissä tekisi mieli istahtaa hetkeksi lukemaan.
Minimaailman kulma

Myymälän seinähyllyyn on tehty pieni minimaailma. Tykkäsin erityisesti tästä kohdasta, innokas tonttutaapero on niin söpö. Myöhemmin huomasin, että taustalla taitaa olla vähän väsynyt äitihiiri – arkirealismia 😀

Joulutalon uusi asukas

Tämä tonttu muutti meille! Löysin pienten joulujuttujen lisäksi tonttuja, joiden raajoja voi taivutella. Tällaisia olen etsinytkin, joulutaloni sai muutaman asukkaan.

Marraskuinen Wanha Villa

Lähtiessäni Wanha Villa kylpi laskevan auringon valossa. Päivät lyhenee ja illat pitenee, eikä lumi vielä valaise. Täydellinen aika lyhdyille ja kausivaloille.

2 Replies to “Wanhan Villan tunnelmaa”

  1. Heippa, onpa Joulumyymälä taas Hieno… Sinne uppoaa kuin johonkin satuun. Niin paljon kaikkea ihanaa Jouluun.. Tosi kiva pikku tonttu keinutuoliin, sopii just.

    1. Eikö vaan, oli kyllä hienosti laitettu. Ihana ihastella ja saada ideoita 🙂 Tonttu istahti hyvin keinuun, ostin pari muutakin kaveriksi.

Comments are closed.