Kammari saa kalusteita

Samassa lapsuuden tallessa nukkekodin puukalusteiden kanssa oli myös muovisia kalusteita, jotka hylkäsin ensin, mutta laitoin kuitenkin takaisin säilöön. Kaksikerroksisena joulutalo kaipasi lisää huonekaluja, jolloin nämä palasi mieleeni. Ne sopivat kokonsa puolesta taloon mainiosti, onneksi olin säästänyt!

Kalusteiden ulkomuoto sen sijaan oli kulahtanut kasari. Tuumasta toimeen, pensseli käteen ja pienellä tuunauksella niistä tuli taloon sopivampia, vielä vanhemman näköisiä. Ruskea muovi on piilotettu ja tilalla vihreän sävyjä. Alla muutoskuvia, ennen ja jälkeen, olkaa hyvä!

Kaappi ennen ja jälkeen

Tarroja en irroittanut, vaan laitoin päälle pari kerrosta askartelumaalia. Kuvio peittyi hyvin, tarran reunat jäivät ääriviivoiksi.

Lipasto ennen ja jälkeen
Takka ennen ja jälkeen

Takka sai samat värit kuin alakertaan tuleva puuhella. Kello säilyi ennallaan. Reunuksella olisi tilaa ja kaipausta koristeille, hmm..

Lisäksi maalasin pieniä rasiapinoja. Ovat osa settiä jonka ostin Sinellistä, maalamattomia, puisia pikkuesineitä.

Kammarin uudet kalusteet

Ja näin kammari alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan. Myös keskelle tuleva keinutuoli sai väriä pintaan. Samalla sille sattui pikku onnettomuus, kun yritin viedä sitä suojaan kuivumaan. Vauva roikkui lahkeessa ja yritti purra jalasta, keinu tippui ja räks vaan, käsinoja hajosi. Noh, vähän liimaa ja uutta maalia niin hyvä siitä vielä tulee 🙂

2 Replies to “Kammari saa kalusteita”

  1. Oletpa tarkasti ja ahkerasti maalannut huonekaluja, hienoja tuli! Vai yritti Samppa purra…. Voi ei… Voin kuvitella…

    1. Kiitos! Täytynee hommata pienempi pensseli niin saan tarkempaa jälkeä. Ja joo, hänellä on nyt haukkailuvaihe 😀

Comments are closed.