Joulutalo on tapetoitu

Joulutalo saa olla vähän hömppää ja hassutusta! Tähän päädyn vaihdeltuani tapetteja ja katseltuani netistä jouluisten talojen sisäkuvia. Yksiväriset pinnat on siistimmät, mutta tuntuvat liian hillityiltä. Siirrynkin Forsmanin Joulukuvasta kohti runsaampaa, iloittelevaa Tonttuakatemiaa. Mikä muuten oli todella hyvä joulukalenteriohjelma, toivottavasti tulee myös tänä vuonna!

Ja tässä hän nyt on, monta eri tapettia ja väriä, kuitenkin linkissä toisiinsa.

Yläkerran kammarissa on vihreä tapetti. Päätyseinän tapetissa jatkuu takaseinän havuteema ja lattian puukuvio. Kattoon laitoin vanhannäköisen, tummanharmaan lankkupaperin.

Yläkerran kammari

Alakerran tuvassa on punavalkoinen joulukukkatapetti, jonka värit jatkuvat päätyseinän ruututapetissa. Lattia ja katto on samaa puukuosia, valisin erinäköiset kohdat. Minulle tulee seinän ruutukuviosta mieleen vanhanajan keittiöt, voin melkein haistaa pannukahvin ja pullan tuoksun..

Alakerran tupa

Seuraavaksi alan maalaamaan kuvissakin näkyviä kalusteita, rakentamaan tikapuita, askartelemaan lahjoja tulitikkurasioista ja tekemään muita yksityiskohtia. Talon eli laatikon ulkopuolen suunnitelma on mietintämyssyssä.

Lopuksi vielä kuva työpöydältä, talventuloa odotellessa!

2 Replies to “Joulutalo on tapetoitu”

  1. Hyvältä ja tunnelmalliselta näyttää tapetit! En kannata myöskään liian tyylikästä Joulutaloon…sävyt saa olla jopa ristiriitaisia koska niin ne varmaan ennen ovat olleetkin…ainakin tontuilla.. Tulee aidompi vaikutelma.

    1. Kiitos! Ihan totta. Tämä on satumaailmaa pahvilaatikossa, joten saakin olla vähän sinnepäin ja silloin juuri oikeinpäin. Niin sanottu Hieno Talo voi olla sitten toisen vuoden projekti 🙂

Comments are closed.