Weiste Wanha Villa joulukaupassa 2

Weisteen Wanhassa Villassa vierailun toisessa osassa käydään salissa, vaaleanpunaisessa ja valkohopeassa huoneessa. Ensimmäisessä osassa oltiin heti joulun ytimessä, punaisissa huoneissa, niistä voi lukea Weiste Wanha Villa joulukaupassa 1

Hämärässä joulunvalot loistaa kauniimmin ja tämän toisen osan kuvat onkin otettu myöhemmällä käynnillä, pimeän laskeutuessa. Jotain hyötyä siitä, kun kirjoituksiin pääsi tulemaan viivettä.

Huoneessa loistavat valkoisen, hopean ja sinisen sävyt. Kuva ei anna edukseen tätä pohjoisen tähtitaivaan tunnelmaa.

Vaaleanpunaisen huoneen kuusessa näkyy suuret ja pienet kukat. Koristeiden keskellä näkyvä litteä kukka oli todella viehättävä! Alhaalla edessä yksi omista suosikkiväreistäni.

Juhlasalin erkkerin edustalla katosta roikkuu isot puunoksat, joihin on ripustettu erilaisia vihreän, ruskean ja saattaa olla vähän kultaisenkin värimaailman koristeita.

Erkkerin kuusessa on maanläheisiä sävyjä, lasikoristeita yhdistettynä huopaan. Huovutetun lapasen ja mukin sisältä kurkkii hiiri!

Erkkerin toisessa kuusessa on myös maanläheiset sävyt, joukossa koiranluu- ja vaahtokarkkikoriste. Ikkunalla olevan pyöreän kukkafiligraanikoristeen ostin tänä vuonna oman kodin ikkunaan.

Puolessa tunnissa päivä on pimentynyt ja valot loistaa entistä kirkkaammin. Heippa vaan tontut!