Weiste Wanha Villa joulukaupassa 1

Joulumyymälä Weisteen Wanha Villa on avautunut tänä vuonna jo syyskuussa. Kävin toki fiilistelemässä ja koska huoneissa on useita teemoja, päätin jakaa kuvat kahteen. Etenkin näin joulufiilistelyn ensihetkillä punainen ja vihreä ovat ne kaikkein sydämellisimmät sävyt ja kutsuvat luokseen, joten ensimmäisenä vuorossa on punainen teema.

Tervetuloa joulumieltä ja hyvää tuulta hakemaan! Taustalla soi hiljaa rauhalliset joululaulut.

Keittiön pöydän päällä on iso kiharainen risu, peikonpähkinän oksa, johon joulupallot on ripustettu. Punainen ja vihreät havut ihastuttavat.

Keittiöstä löytyy vanha hella. Tämä huone on ainainen suosikkini, etenkin punaisen sävyissä. Melkein kuin tonttujen kotona olisi!

Lempikuuseni! Kaikista kuusista tämä pieni on tuntui kaikkein kotoisimmalta. Vihreän ja punaisen yhdistelmä ja lämpimät valot. Koristeina mm. paloauto, sieni, kenkä ja lankakerä. Punainen punoskin näyttää niin lempeältä. Kori kuusenjalan suojana näyttää aina vaan paremmalta, käy hyvin myös näinpäin käytettynä.

Toisen punasävyisen huoneen on vallanneet tontut. Hyllyt, pöydät ja kakluunin päällisenkin. Hei vaan kaikille!

Tonttuhuoneessa on leikkihylly lapsille (ja meille lastenmielisille). Oma poika kävi pikaisesti pyörähtämässä ja innostui hetkeksi leikkimään. Pöydän alta löytyi oksanreikä, josta voi tiputtaa kärpässienen alakertaan. Koska miksipä ei.

Seuraavalla kerralla juhlasalin kultaista ja luontoteemaa, vaaleanpunaista ja valkoisen sävyjä.