Kranssit oveen ja seinälle

Kranssit on päivitetty talveen ja koristeltu raikkaan vihreävalkoisella teemalla. Väritys sopii jouluun, mutta säilyy ajankohtaisena pidempäänkin. Kranssit ovat ulko-ovessa, sisäovessa ja tällä kertaa myös keittiön seinällä, kellon alla.

Olen kierrättänyt vanhoja kranssipohjia ja koristeita, purkanut aiempia uudelleen käyttöön. Vain kangasnauha on ihan uusi, löysin sen Søstrene Grenestä. Nauhan vihreällä pohjalla on valkoisia havun kuvia.

Ovessa on sydämenmuotoinen risukranssi, johon olen vaihtanut nauhan ja lisännyt valkoisia marjoja. Valkoinen sydän on vakiokoriste, jonka olen tehnyt askartelumassasta. Yritin tehdä siihen hienoa pitsikoristelua, tuli lähinnä pikkumöykkyjä, mutta hyvä näinkin.

Sisäovessa on vanha havukranssi, josta irrotin koristeet. Oksiin jäi vanhastaan hopeahuurua ja kirkkaita helmiä. Lisäsin valkoisia marjoja ja vihreää nauhaa tähänkin. Lisäksi vanha metallinen talokello, joka helähtää kun oven avaa.

Kellon alle, keittiön seinälle, pääsi rönsyilevä kestoviherkranssi, joka on kieputettu nauhalla tiiviimmäksi. Keskellä on uljas porokoriste, jonka valkoinen väri kimaltelee hienoisesti.

Vaikka käytin kaikissa kransseissa samaa vihreää nauhaa, on lopputulokset ihan erilaiset. Nauha ja väriteema tekevät koristeista kuitenkin yhtenevät.