Jouluasetelma hyllyllä

Kaapin päällä jouluinen asetelma on kasvanut pelkistetystä runsaampaan ja talvisempaan. Sanonta ”väki vähenee pidot paranee” ei taida päteä tonttuihin.

Lisäsin aiemmin tehtyyn oksamaljaan (Jouluinen oksamalja) havuja ja oksille lumihiutaleita. Jos ulkona ei lunta enää olekaan niin sisällä ainakin hiukan.

Hyllylle on muuttanut talviset, pienet tonttulapset.

Takana on tämän joulun uusi tonttu. Pyöreävartaloinen, sympaattinen partatonttu, henkselihousut ja karvatöppöset jalassaan.

Touhukas tonttuneiti on ollut minulla kauan. Toinen käsi sojottaa taakse eikä pysy sivulla. Hänen hieman hössöttävä olemuksensa ja iloinen ilme hymyilyttää aina.

Tämä pieni kuutti on niin suloinen, vähän kuin pikkuvauva silloin pötkylävaiheessa. Ostin näitä kaksi (Wanhassa Villassa jälleen), ajatellen molempia lapsiani. Minulle kuuteissa on kotoisaa kaikua, sillä olen kotoisin samoilta rannoilta saimaannorpan kanssa. Kuuttikoristeet on lasia, eli täydellisiä oksamaljoihin.

Löysin nämä kaksi tunnelmallista sinistä hetkeä ja ostin kortit ihan itselleni. Joulukortit ovat niin ihania ja ensimmäinen jouluennakko vasemmalla ollaan jo saatu. Tuleekohan muita kauniita joulukuvia, jännä odotella!