Jouluostoksilla Sinellissä

Valmistauduin Sinelliin menoon vielä edellisenä iltana verkkokaupassa, selailin yömyöhään tuotteita ja ideoita. Mitä onkin tosi paljon! Sivuilla oli pieniä mallitalojakin, perinteistä punavalkoista. Alkuperäinen listani piteni kummasti selailun myötä.

Otin mukaan myös palan DC-fix lattiaa, viivottimen ja talon mitat. Nämä löysin taloa varten:

  • Pienet puiset hyllyt maalaan, toinen postipisteelle ja toinen keittiöön.
  • Kuusia! Irrallisena ei ollut sopivan kokoista, joten ostin setin josta suurin noin 14cm sopii taloon.
  • Seinäpaperit joita olin katsonutkin, useampi papereista sopi lattian sävyyn.
  • Puisia leluja maalattavaksi
  • Helmiä koristeeksi, köynnösidea Sinellin sivuilta
  • Maaleja ja outletista pikkukoristeita

Kävin ensimmäistä kertaa Variston Sinellissä ja taas sain olla ihmeissäni miten paljon kaikkea askartelutavaraa onkaan! Huomaa, etten ole käynyt askarteluliikkeissä edes joka vuosi. Jos aikaa olisi ollut enemmän, olisin penkonut outlet-puolta paremmin. Nyt vain kiersin koko myymälän läpi, etsin ja harkitsin tarvittavat, ja siihenkin meni tunti. Onneksi olin tehnyt listaa, siellä tavaramäärän keskellä olisin varmaan unohtanut puolet 😀