Tilaus Wish

Tilasin Wishiltä pieniä, halpoja juttuja, ajatuksella ettei liikaa harmita jos eivät koskaan saavukaan. Toimitusajan vahvistus varastotuotteille yli kuukauden päähän sai hieman epäilemään, mutta toimitettiin alle kahdessa viikossa, yllättävänkin nopeasti. Sain mitä tilasin; kuuseen pieniä puisia joulukoristeita, joulukangastilkkuja ja joulutaloa varten herkkuja.

Herkut tilattiin settinä, pikkusummalla sai noin 20kpl sekalaisia herkkuja. Ostin kolme settiä, leipiä, suklaata ja karkkeja. Kuvat näytti hienoilta ja ajattelin, että laittaisin suklaita ja karkkeja joululahjojen sisään. Leipiä voisi laittaa tarjolle pöydälle, jopa kattoon varrasleiväksi, riippuen millaisia tulisi. Tällainen kokoelma saapui:

Suklaat on melko hienoja, joku konvehdin näköinenkin mukana.
Leipäsetissä aika vähän leipää. Keltaiset, kuoppaiset neliöt näyttää enemmän juustolta.
Karkeista hyviä on nallekarkit ja samantyyliset rinkulat ja tähti. Loput onkin vähän haastavampia, puolet M&M´s rakeita.

Ei ollut ihan sitä mitä odotin, etenkin yllätyin tekstien määrästä. Kaikki sweet, cookie, milk, M, jne tekstit olisi voinut jättää pois, tilalla ihan tavallisia tuotteita vaan. Mutta näitä nyt tuli, osan ainakin pystyy käyttämään sellaisenaan ja ainahan voi maalata. Juustoista voi tehdä keksejä tai karkkeja. Tosin olisihan sekin yllätys, jos joulupaketista löytyisi ihan juustoa.

2 Replies to “Tilaus Wish”

  1. Heippa, ihania pikkukarkkeja yms… Täälläkin alkaa joulutunnelma nousta!

Comments are closed.