Kattokranssi

Keittiön kattokranssi sai hillityt, mutta hieman jouluisemmat koristeet. Olin miettinyt mitä kesän jälkeen kranssiin laittaisin, kunnes kävin ihailemassa jouluntuloa Søstrene Grenessä ja löysin sieltä nämä juuri sopivat pikkukoristeet.

Kranssin pohjana on metallirengas, johon on kieputettu mistelipunosta. Ripustus on ohuilla silkkinauhoilla.

Søstrene Grenessä oli paljon askarteluideoita ja joulua esillä. Pikkukoristeiden kotikutoisuus viehätti, näitähän voisi tehdä itsekin! Tällä kertaa kuitenkin säästin aikaa, ostin hyvillä mielin valmiina ja keskityin ripustamiseen.
Valkoisten koristeiden koko on pari senttiä, kävisi hyvin myös pöytäkuuseen. Jos itse tekisi, niin piparkakkumuotilla voisi tehdä joulukuuseen sopivan kokoisia.
Valkoisissa paperitähdissä on kultaista kimalletta. Paperikoristeet viehättää, ovat kevyen hempeitä ja leijuvat hiljaa ilmavirran mukana. Kattokranssi on ruokapöydän yläpuolella, joten tähdet luovat ripauksen taikaa meille kranssin alla ruokailijoille.