Sata yötä jouluun 2022

Syyskuu on puolivälissä ja on sata yötä jouluun. Päivän merkiksi laitan esille jotain pientä, joka saa ajatuksiin joulun ja sen odotuksen, luo tunnelmaa ja ripauksen talvifiilistä.

Tänä vuonna päivän koriste on kranssi, jonka valot on kuin ihania jääkidepalloja.

Löysin valosarjan Tokmannilta, ihastuin tähän heti! Suojapussi on löytö aiemmalta vuodelta. Kranssia olen käyttänyt paljon, tämä on helppo päivittää pienillä lisäyksillä eri vuodenaikoihin sopivaksi.

Eilen vastaani tuli eri yhteyksissä Sata jouluun -teema. Piti ihan kalenterista laskea mikä päivä onkaan, kun oma laskuri näytti 101 yötä jouluun. Ja kyllä, nyt torstaina 15.9. on vielä sata yötä edessä ennenkuin 24.12. herätään jouluaaton aamuun. Päiviä ja öitä selvästi lasketaan eri tavoilla, itse lasken sen mukaan kuinka monta yötä on jäljellä ja siihen tämän blogin laskurikin perustuu.

Testasin jo valoja, hyvin toimii. Patterit on hankala piilottaa ja oven värinen pussukka on ehkä vähän hassu, mutta omaan silmään siistimpi vaihtoehto kuin pelkkä roikkuva paristorasia.
Tänä iltana on minun sata yötä jouluun -hetkeni ja sytytän kranssin valaisemaan iltaa. Syksyn pimeässä, joulu mielessäin.

Myös viime vuonna luotin valoihin Sata yötä jouluun 2021

Sitä ennen askartelin Sata yötä jouluun 2020!

2 Replies to “Sata yötä jouluun 2022”

  1. Kiva joulutili sulla! Noi patterivalojen kotelot on kyllä ongelmallisia. Toi pussukka onkin hyvä idea. Mä olen yrittänyt kiinnittää niitä sinitarralla kranssin taakse. Mutta putoilevat aina lopulta.

    1. Kiitos! Patterikotelot on kyllä vähän hankalia. Olen nähnyt pöytäasetelman, jossa kotelosta oli tehty lahjapaketti. Sekin oli minusta hyvä idea, täytynee testata sekin.

Comments are closed.