Retki Koiramäen Pajutallille

Kävimme retkellä Koiramäen Pajutallilla, itse inspiroitumassa syksyn istutuksista ja kransseista, lapset ihmettelemässä eläimiä ja muita pihan yllätyksiä. Pajutallin iso piha oli kauniin syksyinen auringon vielä lämmittäessä.

Piha oli koristeltu kurpitsoilla ja kukilla, joita molempia sai myös ostaa. Tallipuodista löytyy paljon erilaisia risu- ja pajutöitä, koiria, ankkoja ja peruskoreja istutuksia varten.

Tervetuloa päärakennukseen! Sisustusmyymälä toimii kahdessa isossa rakennuksessa; valtavasti ideoita, värejä ja asetelmia, vinttiä myöden.
Mustaa, valkoista ja ruskeaa.
Ideoita ja ajatuksia vanhan hellan ympärillä.
Punaistakin alkaa jo näkyä.
Nalleherra odottaa kahviseuraa piharakennuksessa. Pajutalli toimii myös kahvilana ja tuoreet pullat voi syödä joko ulkona tai sisällä sisustusmyymälän ympäröimänä.
Ja sitten ihanat eläimet! Kaneli-kani ja porsaat asuvat pikkutallissa. Pihalla oli vielä kesäkylässä lampaita ja kanoja, joita etenkin taapero seurasi innoissaan.

Pajutalli onkin kiva kohde myös lasten kanssa. Pihalta löytyy Lasten aitta, jossa voi leikkiä kahvilaa. Päärakennuksen takaa pääsee Peikkometsän polulle kurkistamaan peikkojen elämään, mm. päiväkotiin. Bonuksena aivan pihan yli lentävät lentokoneet! Ne olivat jylistessään jännittävä näky myös meille aikuisille.

3 Replies to “Retki Koiramäen Pajutallille”

  1. Ihania kuvia pajutallista ! Mitä kaikkea kivaa saakaan askartelemalla. Vain mielikuvitus on rajana. Tilalla pitäisi käydä jossain vaiheessa. Tv Anneli äiti

Comments are closed.