Sata yötä jouluun 2023

Arvaa mitä? Alle sata yötä jouluun, ensimmäiset tunnelmanluojat on esillä ja odotus voi pikkuhiljaa alkaa!

Perjantaina eli Sata yötä jouluun -päivänä syttyi valot tähän pieneen asetelmaan. Koristehäkissä lintu keikkuu oksallaan ja hiiri istuu mättäällä, viherkranssin keskellä. Valonauha loistaa iltaisin kuin tähtinä taivaalla.

Kaikkien aikojen Joulu aloitti instassa joulupostaukset jo aiemmin, ja kappas vaan kuinka aloin kaipaamaan viileitä pakkasaamuja, kuuraa, lämmintä kotia ja tunnelmavaloja. Aloin selaamaan joulukuvia ja haaveilemaan. Löysin alennuksesta punaisen paperitähden ja jopa tilasin sen, nyt jo!

Arki on taas vienyt mennessään aiempaa kiireempänä. Eilen Habitaressa kuuntelin kodinjärjestämisen luentoja ja sain intoa jatkaa projektia eteenpäin. Lopputulos tuo omalta osaltaan rauhaa arkeen, kunhan päästään sujuvaan tavarankiertoon. Vielä ne meinaa jämähtää neliöihin kun uusia kokoja ja ikäkauden tavaroita tarvitsee jo hankkia, lapsiperheen ikuisuusongelma. Jouluahan tämä ei tietenkään koske…. Vai olisiko rohkea ja pitäisi tänä vuonna kirppispöydän ”ylimääräisistä” joulutavaroista? Voiko sellaisia ollakaan…Hmm..