Joululehti saapui

Kaikkien aikojen Joulu saapui viimein! Vähän myöhässä, mutta ehdinpä ostaa Talvirieha-lakuja seuraksi. Joulun perinteisyys on enemmän läsnä paperilehdessä kuin virtuaalisesti ja onkin ihana selata lehdestä juttuja ja katsoa kauniita kuvia.

Kaikkien aikojen Joulu sisältää jälleen ihania vierailuja jouluisiin koteihin, vanha tilanhoitajan talo ja postina ollut talokin ovat upeita. Lehdessä on paljon ideoita jouluun, askarteluun ja koristeluun, kauniita kuvia, ihania värejä.

Yllä olevan aukeaman salainen lahjapaja sisälsi mm. hyviä paketointi-ideoita. Kauniin vihreä lahjapaperi vetoaa tänäkin vuonna, ehkäpä testaan sillä taskupaketointia. Instassa näin paketoinnista videoinkin, ei näyttänyt vaikealta ja lopputulos on kiva, vähän erilainen.

Kaupassa hyllyt notkui jo joulukarkkeja. Pandan Talvirieha Lakumixin lakuissa on talveen vivahtavia makuja; piparkakkua, piparminttua, omena-kanelia, appelsiini-mansikkaa ja mustaherukkaa. Oman perheen pienellä gallupilla jokainen löysi eri suosikit, mutta mikään ei ollut erityisen pahaa. Joten ihan passeli vaihtoehto lakun ystäville, vaihtelua perinteisiin makuihin.

Odotin joululehteä tietysti heti ilmestymispäivänä, mutta meille se jaettiin vasta vähän myöhemmin. Odotellessa kerkesin ihailla kaupan kansainvälistä joululehtitarjontaa, joka muuten on ihmeen suuri jo nyt, lokakuussa!